Een erkend taxatierapport nodig?Een taxatie is een schatting van de waarde van een (vastgoed)object, bijvoorbeeld uw woning, door een taxateur. De taxateur maakt dan een taxatierapport op met daarin de marktwaarde van het object. In het taxatierapport legt de taxateur zijn bevindingen vast en onderbouwt hij hoe hij tot die waarde is gekomen.


Er zijn diverse redenen waarvoor u een taxatierapport nodig kunt hebben, u moet hierbij denken aan:

* Financiering van een nieuwe woning

* Oversluiten van uw huidige hypotheek

* Nalatenschap

* (Erf)belasting

* Boedelverdeling


De taxateurs van BrinkBorgh Makelaardij zijn geregistreerd in het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT). Het NRVT bewaakt en waarborgt de kwaliteit en vakbekwaamheid. Onze taxateurs werken conform de gedrags- en beroepsregels en internationale en Europese taxatiestandaarden. Kortom, met een geregistreerde taxateur van BrinkBorgh Makelaardij bent u verzekerd van een betrouwbare taxatie. 
 

BrinkBorgh Makelaardij is tevens aangesloten bij de NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars), de MVA (Makelaars Vereniging van Amsterdam), Vastgoedcert en validatie-instituut NWWI. 
 

Ons taxatierapport wordt door alle financiële instellingen geaccepteerd.
 

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op, wij informeren u graag vrijblijvend over onze tarieven. 

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring