Vastgoedadvies

Professioneel beleggingsadvies in Amsterdam

BrinkBorgh Makelaardij beschikt regelmatig zelf over interessante vastgoedobjecten, maar kijkt ook graag met je mee naar andere beleggingsmogelijkheden in de regio Amsterdam die mogelijk interessant zijn.

De aankoop, verkoop en verhuur van beleggingsobjecten doen we in goede samenspraak met onze klanten. Daarom starten we altijd eerst samen een grondige inventarisatie, houden we tijdens de zoektocht intensief contact en staan we je bij tijdens bezichtigingen.

Ben je op zoek naar een beleggings- en/of ontwikkelingsobject of ben je voornemens om een dergelijk object te verkopen? De vastgoedexperts van BrinkBorgh Makelaardij staan voor je klaar met professioneel advies rondom aan- en verkoop, huur & verhuur, splitsingstrajecten en bouwvergunningen.

Neem contact met ons op, dan nodigen we je graag vrijblijvend uit voor een kennismaking bij ons op kantoor.

  Contactgegevens
  REVIEWS

  Wat klanten over ons zeggen

  Opdrachtgevers helpen met mooie investeringsobjecten, dat is wat ons iedere dag opnieuw drijft ons werk met maximale toewijding uit te voeren.

  Heel fijn contact gehad van het begin tot het einde. Ze luisteren heel goed en weten daardoor goed in te spelen op de wensen van de verkoper. Altijd het gevoel gehad dat wij het belangrijkste waren en dat ons gevoel…
  Niets dan lof voor de heer M.…
  Ik ben zeer tevreden over de service, kwaliteit en professionaliteit van…
  BrinkBorgh Makelaardij | Vastgoedprofessionals | Beleggen | Beleggingsobjecten | Renovatieobjecten
  AFSPRAAK MAKEN

  Vrijblijvend vastgoedadvies nodig?

  Neem contact met ons op of kom langs op ons kantoor, onze gecertificeerde vastgoedexperts staan voor je klaar.

  Neem contact op