BrinkBorgh Makelaardij: betrokken & bekwaam

Wij zijn een ervaren full service makelaarskantoor gevestigd in Amsterdam. Ons team bestaat uit betrouwbare en betrokken vakmensen die weten op welke manier de markt moet worden benaderd. Wij ontzorgen graag en werken en communiceren altijd in goede samenspraak met onze klanten. Want alleen goed teamwerk is de basis voor het maximale resultaat.

WIJ ZIJN BRINKBORGH

Jouw partner op de Amsterdamse woningmarkt

Jouw partner op de Amsterdamse woningmarkt

Wat ons onderscheidt als makelaarskantoor? Een gedreven en energiek team van zowel medewerkers die jarenlange ervaring met zich meebrengen, als nieuwe collega’s met een frisse blik. Typerend voor onze samenwerking is transparante, persoonlijke communicatie met een vleugje humor, wat ook gegarandeerd terug komt in de samenwerking met jou als klant. Zo weet je precies wat je kunt verwachten en doen we er alles aan om het maximale resultaat te behalen. Daarbij vinden wij het ontzettend belangrijk om oog te houden voor alle additionele en sociale componenten die komen kijken bij het verkopen van jouw vertrouwde, geliefde woonhuis.

Bij ons kun je dus ook terecht voor bijvoorbeeld stylingtips bij het verkopen van je woning, advies voor het juiste verkoopmoment of gewoon even sparren in een persoonlijk gesprek aan de telefoon of gezellig bij ons op kantoor met een van onze gecertificeerde NVM makelaars. En dat mag ook zeker gerust buiten kantooruren.

Denk je erover om jouw woning te verkopen of te verhuren? Of ben je juist op zoek naar jouw droomhuis? Wij stellen ons graag aan je voor – kosteloos en geheel vrijblijvend!

BrinkBorgh Makelaardij is een gevestigde naam in de Amsterdamse vastgoedbranche

Sinds de oprichting in 2009 houden wij kantoor in Amsterdam Zuid. Vanaf 2017 is ons kantoor gevestigd op de Minervalaan 19-hs. BrinkBorgh Makelaardij is een ervaren makelaarskantoor en staat voor persoonlijke én transparante ontzorging van haar klanten van A tot Z.

Wij zijn gespecialiseerd in verkoop van woningen (bestaande bouw) in Amsterdam. Jaarlijks zijn wij bij circa 350 vastgoedtransacties betrokken en daar zijn trots op! Als full service makelaarskantoor zijn wij aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) en de Amsterdamse Makelaarsvereniging (MVA). Wil je meer overtuigende data zien? Bekijk dan hier onze resultaten uit het verleden.

Wij geloven heilig in onze aanpak. Enthousiast, zorgvuldig, toegankelijk én altijd op de hoogte van wat er speelt in de markt. Tijdens het proces van aankoop, verkoop of verhuur werken we met 100% toewijding om het traject soepel en aangenaam te laten verlopen.

Mocht het nodig zijn, overleggen we daarvoor met onze trusted partners in de markt; deskundige partijen die onze relaties onafhankelijk en tegen marktconforme tarieven adviseren. Denk hierbij aan o.a. financieel adviseurs, bouwkundig (energie) experts, architecten en notarissen.

Denk je erover om jouw woning te verkopen of te verhuren? Of ben je juist op zoek naar jouw droomhuis? Wij stellen ons graag aan je voor – kosteloos en geheel vrijblijvend! Liever eerst wat reviews lezen? Wij zijn trots op de beoordelingen van onze klanten op Funda en op Google. Bekijk ze hier.

Contact opnemen
TEAM BRINKBORGH

Ervaren NVM-makelaars met aandacht voor jou

Wat klanten over ons zeggen

Heel tevreden met de communicatie, de flexibiliteit en het snelle schakelen van BrinkBorgh Makelaardij en specifiek van onze makelaar Daan Vergroesen. Het was een fijn ervaring om in een overspannen markt als deze kennis te maken met een makelaar die oog en aandacht heeft voor de kandidaten in kwestie. En daarmee onderscheidend is van andere verhuur makelaars in deze tijd. Van bezichtiging tot sleuteloverdracht, niets op aan te merken en heel tevreden. Wij kijken uit naar ons nieuwe appartement in Amsterdam!

Erg tevreden met de service! Alles was erg duidelijk en iedereen was zeer vriendelijk. Zeker een fijne partij om een huis mee te vinden. Bedankt!

Zeer aan te raden als verhuurmakelaar. Ik had een zeer prettig contact met Fizaad Goelaman. Fizaad is heel professioneel, vriendelijk en behulpzaam.

VERHUISPLANNEN

Weet jij wat je woning waard is?

Heb je verhuisplannen, maar wil je graag eerst weten wat je in de huidige markt voor je woning kunt ontvangen? Onze makelaar komt graag bij je langs voor een vrijblijvende woningopname en waardebepaling.

Gratis waardebepaling