Veelzijdig aanbod

Veilen met De Eerste Amsterdamse

De Eerste Amsterdamse maakt het mogelijk om mee te bieden tijdens speciale Onroerend Goed veilingen. Maar het is natuurlijk ook mogelijk zelf vastgoed aan te bieden in de vorm van een veiling. Het veilingaanbod is veelzijdig en interessant voor een brede doelgroep.

Veilen is een ander woord voor ‘openbare verkoop’. De plaats en tijd zijn vooraf bepaald, en ook de voorwaarden die bij de koop gelden. Alleen de prijs (koopsom) moet nog tot stand komen. Er zijn twee soorten veilingen: een vrijwillige veiling en een executieveiling, waarbij de bezittingen van een schuldenaar worden geveild.

Veilen biedt kopers en verkopers inzicht in de biedingen van anderen en daarmee meer transparantie. Heb je interesse in de mogelijkheden en kosten van deelname aan een veiling? Neem dan contact met ons op, wij informeren jou graag persoonlijk en vrijblijvend.

  Contactgegevens
  REVIEWS

  Wat klanten over ons zeggen

  Opdrachtgevers helpen om hun woonwens te realiseren, dat is wat ons iedere dag opnieuw drijft ons werk met maximale toewijding uit te voeren.

  Erg tevreden met de service! Alles was erg duidelijk en iedereen was zeer vriendelijk. Zeker een fijne partij om een huis mee te vinden. Bedankt!
  Professionele en vriendelijk service. Vlotte en transparante…
  Zeer aan te raden als verhuurmakelaar. Ik had een zeer prettig…
  VEILINGADVIES

  Vrijblijvend veilingadvies nodig?

  Neem contact met ons op of kom langs op ons kantoor, onze vastgoedexperts staan voor je klaar.

  Afspraak maken