Zoekopdracht

Wij begeleiden jou bij de aankoop van je droomhuis.

Het kopen van een huis in Amsterdam kan behoorlijk frustrerend zijn. Het beschikbare woningaanbod is beperkt en de vraag is groot. Maar ondanks de overspannen woningmarkt slagen wij erin om onze relaties succesvol te begeleiden bij de aankoop van een nieuwe woning.

Ons team zit bovenop jouw zoekopdracht en schakelt razend snel zodra er een passende woning voorbijkomt. Wij begeleiden jou vanaf de eerste bezichtiging tot aan het moment van de sleuteloverdracht en voorzien je tussendoor van al het deskundige advies dat je van een aankoopmakelaar verwacht. Wij hebben kennis over o.a. marktprijzen, erfpacht, bouwkundige zaken en Vereniging van Eigenaren. Bovendien onderhouden wij waardevolle contacten met andere betrokken partijen zodat het proces soepel en prettig.

Een aankooptraject bij BrinkBorgh is altijd op basis ‘no cure, no pay’. Ben je op zoek naar jouw droomhuis en weet je niet waar je moet beginnen? Neem dan contact met ons op.

Gratis zoekopdracht

Bedankt voor het activeren van de zoekopdracht

REVIEWS

Wat klanten over ons zeggen

Opdrachtgevers helpen om hun woonwens te realiseren, dat is wat ons iedere dag opnieuw drijft ons werk met maximale toewijding uit te voeren.

Erg tevreden met de service! Alles was erg duidelijk en iedereen was zeer vriendelijk. Zeker een fijne partij om een huis mee te vinden. Bedankt!
Professionele en vriendelijk service. Vlotte en transparante…
Zeer aan te raden als verhuurmakelaar. Ik had een zeer prettig…