Reviews

Lisette Looman

Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening van BrinkBorgh. Eric nam rustig de tijd bij het doorspreken en tijdens het daadwerkelijke verkooptraject schepte hij een realistisch beeld, communiceerde helder en handelde snel en accuraat.

Mevr. Vijn

Prettige samenwerking, betrokkenheid.
Snelle reactie op e-mail en WhatsApp. Tip om iets eerder aanwezig te zijn bij een bezichtiging van mogelijke kopers.

Dhr. Vissers

Al een aantal keer van de diensten van Martijn en zijn team gebruik gemaakt. Klantgericht, vriendelijk en deskundig.

BD

Daan was quick with his responses and answered all my questions professionally he was a positive person to work with , we had some great conversations.

Thanks Daan
Blair & Elizabeth

Karlijn R.

Als je op zoek bent naar een huis of appartement in Amsterdam is BrinkBorgh erg aan te raden. Ik heb een fijne plek kunnen vinden dankzij Daan Vergroesen, een professionele en vriendelijke makelaar. Het contact was erg fijn en verliep soepel. Nogmaals dank Daan!

Irio Baur

Een vlot en soepel proces gehad en daarbij erg prettig in contact geweest met het Brinkborgh Team.

Daarmee een erg prettige ervaring gehad om ons nieuwe plekje in Amsterdam te vinden via Brinkborgh. Zeker aan te raden!

Dhr. Kraak

Fizaad Goelaman is erg deskundig, vriendelijk en heeft ons erg goed geholpen bij het vinden van mijn nieuwe woning. Ook bij de onderhandelingen was hij erg kundig, wat er toe heeft geleid dat wij de eerste woning waarop wij geboden hebben konden bemachtigen! Verder is het kantoor telefonisch goed bereikbaar en was iedereen die mij te woord stond aan de telefoon erg vriendelijk :). Brinkborgh is zeker een aanrader.

Lees meer

llya Kogan

Positive feedback. Professional service and attitude to the tenants. We rented amazing apartment with Daan from BrinkBorgh! Also Daan helped us with professional advices in communication on the market. Thanks!