Route

Brinkborgh Makelaardij

Minervalaan 19 hs 1077 NK AMSTERDAM
Plan route
CONTACT

Make an appointment

If you are considering selling or letting your home, or looking for the home of your dreams, allow us to introduce ourselves – free of charge and without any obligation!

  contact details
  Our door is always open for you

  At BrinkBorgh there is an open and informal corporate culture, and you notice that. With us there are no thresholds or closed doors. Our team is easily accessible and always communicates quickly, clearly, and directly.

  Curious about what we can do for you? Visit our office or contact us directly for a no-obligation introduction.

  OPENING HOURS
  • Monday 08:45–17:15
  • Tuesday 08:45–17:15
  • Wednesday 08:45–17:15
  • Thursday 08:45–17:15
  • Friday 08:45–17:15
  • Saturday / Sunday Closed
  • Appointments outside office hours are always always possible
  TEAM BRINKBORGH

  Experienced NVM estate agents with attention for you

  What costumers say about us

  Jeroen Dercksen van BrinkBorgh Makelaardij heeft ons waanzinnig geholpen bij de verhuur van ons huis. Ik zou dit ervaren makelaarskantoor zeker aanraden!

  9

  Ik ben zeer tevreden over de service, kwaliteit en professionaliteit van deze club. Zeker aan te raden!

  8,3

  Heel fijn contact gehad van het begin tot het einde. Ze luisteren heel goed en weten daardoor goed in te spelen op de wensen van de verkoper. Altijd het gevoel gehad dat wij het belangrijkste waren en dat ons gevoel in het proces leidend was. Brinkborgh had altijd alles op orde en kwam alle afspraken na. Grote mate van vertrouwen in elkaar en er werden geen zaken ‘afgeraffeld’. Ze hebben een grote kennis van de markt wat zich laat zien in het grote aantal verkopen die ze jaarlijks doen. Ook onze woning, in een hoge prijscategorie, is zeer snel en ook voor de goede prijs verkocht zeker gezien de markt waarin we zitten. Ik raad deze makelaar dan ook zeker aan.