Onze medewerkers

BrinkBorgh Makelaardij

Martijn van Tol
Martijn van Tol
NVM makelaar / taxateur
Geboren in Haarlem en opgegroeid tussen de tulpen in de bollenstreek. Na mijn studie Commerciële Economie op de Haarlem Business School vertrok ik naar Amsterdam. In 2004 kwam ik door toeval in contact met het makelaarsvak en kocht ik mijn eerste huis. Dit betrof een voormalige tandartspraktijk in de Schinkelbuurt in Amsterdam Zuid. Gelijk een dossier met een paar bijzonderheden (lees: valkuilen) zoals bestemmingswijziging, vergunningen en totale renovatie. Uiteindelijk heb ik hier een paar jaar met veel plezier gewoond. Ik kreeg de kans om binnen het pand de kap verdieping te kopen. Ook hier verbouwen en een vergunningen aanvragen voor o.a. de aanleg van een dakterras. Met een tussenstop op de grachten in de Jordaan woon ik nu met veel plezier in de Rivierenbuurt. Rondje hardlopen langs de Amstel, op vrijdag bij Vrijdag en de gezellige Pijp en de diversiteit van Oost om de hoek. Een heerlijke plek om "thuis" te zijn.
Maritza de Boer
Maritza de Boer
office manager / assistent makelaar
Sinds 2007 ben ik werkzaam in de Amsterdamse makelaardij. Mijn A-RMT-papieren heb ik in 2008 behaald. Toch vind ik het ‘t leukst om mijn kennis in de binnendienst te gebruiken en daarnaast als Office Manager werkzaam te zijn om de variëteit erin te houden (lees gerust ‘variété’ …).
Oorspronkelijk kom ik uit het Gooi maar woon sinds 2003 in de Amsterdamse Helmersbuurt. Het is er goed toeven met een scala van uitgaansgelegenheden en het Vondelpark niet te vergeten!
Ik ben gek op Latijns-Amerika: de gerechten, de films, de boeken én de mensen. Zolang mijn werk het toelaat reis ik met liefde ook naar onbekende werelddelen om andere culturen te ontdekken: alles wat nieuw is en geur en kleur heeft maakt van mij een blij mens. Ook in Amsterdam reis ik nog altijd door eigen stad. Het is gelukkig nooit een probleem hier iets eigenaardigs te vinden!
Jeroen Vlietstra
Jeroen Vlietstra
NVM makelaar / taxateur
Ik ben Jeroen Vlietstra, werkzaam als makelaar en Register Makelaar-Taxateur (RMT). Mijn carrière begon in Utrecht waar ik ook gewoond heb. Later ben ik dichter bij mijn huidige werkgebied terecht gekomen en tegenwoordig woon ik zeer tevreden op IJburg. De ruimte en het water rond IJburg spreken mij zeer aan. Dit komt ook omdat ik een enthousiast zeiler ben en veel vrije tijd op het water doorbreng. Het eiland wordt steeds gezelliger met diverse restaurants en cafés maar het liefst ga ik samen met mijn vrouw en dochter met de tram het centrum in, om een terrasje te pakken of hapje te eten. De dynamiek van de Amsterdamse binnenstad blijft trekken en is uniek in Nederland. Misschien wel in de wereld.
In de dagelijkse praktijk haal ik veel bevrediging uit het begeleiden van kopers en verkopers van vastgoed. Mijn missie: het voorkomen van losse eindjes. Mijn klanten weten precies waar ze staan als ze de koopovereenkomst tekenen.
Marijke van Voorst
Marijke van Voorst
makelaar / taxateur
Ik ben opgegroeid in Zwolle en heb Vastgoed en Makelaardij in Groningen gestudeerd. Na mijn studie vertrok ik naar Amsterdam. De makelaardij is afwisselend en uitdagend in deze mooie stad en zoals ik verwachtte is het hier geen dag hetzelfde.
Ruim tien jaar woonde ik in de Baarsjes en tegenwoordig woon ik in de leuke en gezellige Indische buurt. Al jaren fiets ik door weer in wind naar alle afspraken en zie daardoor de mooiste delen van Amsterdam!
In mijn vrije tijd sport ik fanatiek en ben ik vaak met vrienden in de gezellige cafés en restaurants in de Jordaan en de Baarsjes te vinden.
Frieda Mulisch
Frieda Mulisch
secretaresse
Het hééft iets, een ras-Amsterdammer te zijn. In ieder geval voor mijzelf. Hier ben ik gelukkig.
Op de Leidsekade woonde ik. Waar de auto destijds nog geparkeerd kon worden voor de deur en de zwerver vriendelijk werd gegroet. Waar thans het Holland Casino staat, stonden de resten van een oude gevangenis.
De wandeling naar de lagere school door de PC Hooftstraat waar toen nog de bakker, groenteboer en het kralen- en knopenvrouwtje hun winkels hadden.
Ach, de dingen veranderen. Dat is niet erg. Want een huis is je thuis als je het deelt met anderen. En Amsterdammers blijven Amsterdammers, wie deze Amsterdammer ook is.
Floris Feilzer
Floris Feilzer
commercieel medewerker
Waar ter wereld ik ook kom, hoe warm, zonnig en mooi het er ook is, prijs ik mezelf gelukkig dat ik me een Amsterdammer mag noemen. Van het prachtige beschermde stadscentrum van Amsterdam tot aan de Zuidas die juist volop in ontwikkeling is. Elk jaar verwonder ik mij er weer over hoe snel Amsterdam groeit en hoe er weer nieuwe architectonische hoogstandjes uit de grond worden gestampt. De gebouwde omgeving is een van de belangrijkste factoren dat Amsterdam maakt tot wat het is. Hier komt dan ook mijn fascinatie voor vastgoed vandaan. Binnen deze sector wilde ik mijn carrière opbouwen. Na het behalen van mijn theoriediploma Makelaar-Taxateur Wonen besloot ik meer te willen leren op het gebied van vastgoed. Daarom ben ik begonnen met de hbo-opleiding Vastgoed en Makelaardij aan de Hogeschool Rotterdam. Deze opleiding gaat verder in op alle aspecten binnen het vastgoed, te denken aan vastgoedmanagement, projectontwikkeling, beleggen in vastgoed en bemiddelen en waarderen van vastgoed.
Jeroen Dercksen
Jeroen Dercksen
commercieel medewerker
In Amstelveen ben ik opgegroeid en sinds een aantal jaren mag ik mijzelf, met gepaste trots, inwoner van Amsterdam noemen. Ik ben woonachtig in de Oude-Pijp, waar ik het erg naar mijn zin heb. De talloze leuke cafés en restaurants maken dat er altijd wel iets te beleven valt! Na het afronden van mijn middelbare school heb ik voor de bachelor Business Administration gekozen, wat voor mij een mooie basis is geweest. De vastgoed- en makelaarswereld heeft mij altijd geïntrigeerd en hier wilde ik mij dan ook graag verder in ontwikkelen. Na mijn opleiding ben ik in dienst getreden bij een verhuurmakelaar in Amsterdam, waar mijn enthousiasme voor het vak verder werd aangewakkerd. Met name de constante verandering in de vastgoedwereld en de variatie van het vak spreken mij heel erg aan. De stad Amsterdam als werkveld, maakt het voor mij nog mooier mijn beroep te mogen uitoefenen!