Veilinghuis De Eerste AmsterdamseBrinkBorgh Makelaardij adviseert haar opdrachtgevers graag op het niveau van onroerende zaken die worden geveild. In Amsterdam is ‘De Eerste Amsterdamse’ hét veilinghuis voor onroerende zaken. De veiling vindt plaats in de Café Restaurant Dauphine in Amsterdam Oost. Het veilingaanbod is veelzijdig en interessant voor een brede doelgroep.Veiling is een ander woord voor ‘openbare verkoop’. De plaats en tijd zijn vooraf bepaald en ook de voorwaarden die bij de koop gelden. Alleen de prijs moet nog tot stand komen. Er zijn twee soorten veilingen te onderscheiden;
 

- de vrijwillige veiling die wordt gehouden als verwacht wordt dat onderhandse verkoop niet snel een koper oplevert of als met openbare verkoop een hogere opbrengst wordt verwacht. 
 

- de executieveiling is in beginsel de wettelijk voorgeschreven methode om bezittingen van een schuldenaar te gelde te maken om uit de opbrengst de vordering van de executerende schuldeiser te voldoen.

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op, wij informeren u graag vrijblijvend over de mogelijkheden en tarieven.

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring